Matematik

Skæring og tangent

18. maj 2019 af ChristianHEstbæk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har fået følgende opgave (se vedhæftet billede) som jeg ikke ved hvorledes jeg skal gribe an.

Er der nogle der kan hjælpe med løsningsforslag?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. maj 2019 af peter lind

a) løs ligningen f(x) = 0

b) Løsningen i a) kalder jeg x0. Find f'(x0) = a. Det er hældningen af ligningen

c) tan(v) = a  hvor v er den søgte vinkel


Skriv et svar til: Skæring og tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.