Matematik

Diskriminant

19. maj 2019 af nutellaelsker - Niveau: C-niveau

Kan en diskriminant være negativ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2019 af 123434 (Slettet)

Ja, en diskriminant man godt være negativ. Dog hvis diskriminanten er negativ,har andengradsligningen ingen løsning

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2019 af ringstedLC

\begin{align*} d &= b^2-4ac\Rightarrow d<0\;,\;b^2<4ac\text{ (ingen l\o sninger)} \\ d &= b^2-4ac\Rightarrow d=0\;,\;b^2=4ac\text{ (en l\o sning)} \\ d &= b^2-4ac\Rightarrow d>0\;,\;b^2>4ac\text{ (to l\o sninger)} \\ \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2019 af Mathias7878

Hej

Bare lige sådan til en orientering så du kan sagtens finde svar på sådan et basalt spørgsmål blot ved at søge på google.

Se evt

https://www.google.com/search?q=kan+en+diskriminant+v%C3%A6re+negativ%3F

- - -

 

 


Skriv et svar til: Diskriminant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.