Matematik

trekanter

20. maj 2019 af Fatima2904 - Niveau: C-niveau

håber nogen kan hjælpe..opgaven er vedhæftet.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2019 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2019 af MatHFlærer

Udnyt arealformlen.

T=\frac{1}{2}\cdot BC\cdot AC\cdot \sin(C)

Du kender: T=8.4C=29^o og BC=5.2. Løs ligningen for AC


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

Se side 9 (41).


Skriv et svar til: trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.