Matematik

Facit for matematik A 21. maj 2018 gammel reform

22. maj 2019 af MatHFlærer - Niveau: A-niveau

Endnu engang uploader jeg facit for STX A-niveau gammel reform. Jeg satser på også at lave for ny reform.

Husk, ingen garanti for fejlfrie løsninger. Stil gerne spørgsmål, så kan jeg eller andre dygtige lektiehjælpere svare på jeres spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2019 af MandenMedMangeHatte

I opgave 6 er k = -1 ikke en løsning. Derimod er k = 0 en løsning.


Svar #2
23. maj 2019 af MatHFlærer

Nej k=-1. Hvis k=0 får du to løsninger.

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2019 af MandenMedMangeHatte

Ups, jeg beklager meget for misforståelsen. Kan du evt. vise hvordan du har løst opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2019 af MandenMedMangeHatte

Hvordan løses opgave 15 b?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2019 af Soeffi

#4. Hvordan løses opgave 15 b?

Har du sættet?


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. maj 2019 af MandenMedMangeHatte

Ja. Hele opgave 15 lyder:

I et koordinatsystem er planen alfa bestemt ved ligningen

2x+2y-z-1 = 0

a) Gør rede for at punktet P(-2,3,1) ligger i planen alfa.

Der findes to kugler med radius 6, der har planen alfa som tangentplan i punktet P.

b) Bestem en ligning for én af disse kugler.


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. maj 2019 af Nilay13 (Slettet)

Har du også facit for 24 maj 2019 ma a?


Svar #8
23. maj 2019 af MatHFlærer

Ja efter endt eksamen.

Brugbart svar (0)

Svar #9
23. maj 2019 af Nilay13 (Slettet)

Kan du svare på hvilke opgaver der forekommer, så jeg har en mulighed for at læse op?


Brugbart svar (0)

Svar #10
23. maj 2019 af Soeffi

#6. Skriv evt. til [email protected].

Brugbart svar (0)

Svar #11
23. maj 2019 af Mitnavne (Slettet)

AJensenVUC tjek mail :)


Brugbart svar (0)

Svar #12
23. maj 2019 af oppenede

#6

Ja. Hele opgave 15 lyder:

I et koordinatsystem er planen alfa bestemt ved ligningen

2x+2y-z-1 = 0

a) Gør rede for at punktet P(-2,3,1) ligger i planen alfa.

Der findes to kugler med radius 6, der har planen alfa som tangentplan i punktet P.

b) Bestem en ligning for én af disse kugler.

Indsæt r = 6 i kuglens ligning, og centrum C = P + k*n, hvor n er planets normalvektor, og k er et tal sådan at længden af k*n er 6. Dvs. k = 6 / ||n||.


Brugbart svar (0)

Svar #13
23. maj 2019 af datboy24 (Slettet)

Er denne opgave den samme som man får den 24 maj ? til dem der ikke har været oppe endnu 


Svar #14
23. maj 2019 af MatHFlærer

#13 nej
I får et nyt sæt

Brugbart svar (0)

Svar #15
23. maj 2019 af datboy24 (Slettet)

Og den er ikke ude nogen steder? fx du har skrevet 

"Facit for matematik A 21. maj 2018 gammel reform"

er det rigtigt 2018 eller bare 2019? 


Svar #16
23. maj 2019 af MatHFlærer

Ja jeg er endnu engang en idiot. Jeg tog titlen fra sidste år, glemte dog at skifte 2018 ud med 2019 ;-)
Har ikke løst den nye reform men regner med at løse den snarest.

Brugbart svar (0)

Svar #17
23. maj 2019 af datboy24 (Slettet)

og du sikker at dem der skal lave den fredag får et nyt sæt?


Brugbart svar (0)

Svar #18
23. maj 2019 af abc123d4 (Slettet)

Er der en, som kan vise hele metoden til at løse spørgsmål 15 b? 


Brugbart svar (0)

Svar #19
23. maj 2019 af oppenede

#18 se #12.


Brugbart svar (0)

Svar #20
23. maj 2019 af abc123d4 (Slettet)

#19 Jeg forstår ikke forklaringen, så derfor kan jeg ikke udregne det rigtige svar. Derfor ville jeg høre, om der var en, som kunne vise alle udregningerne. 


Forrige 1 2 Næste

Der er 22 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.