Matematik

Funktioner f og g (hjælp Mathon)

23. maj 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med en opgave? Der må gerne lidt forkaring til. Tak på forhånd (billede vedhæftet) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2019 af mathon

    \begin{array}{lllll} a)&f(4)=4^2-10\\\\ b)&2x-7=5\\\\ &x=?\\\\ c)&(f\circ g)(5)=f(g(5))=f(2\cdot 5-7)=f(3)=3^2-10=-1 \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner f og g (hjælp Mathon)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.