Matematik

hjælp!! matematik A

23. maj 2019 af lalalalalalaaaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f er bestemt ved og en linje l er bestemt ved ligningen

Det oplyses, at grafen for f har to tangenter, der er parallelle med linjen l.

a) Bestem førstekoordinaten til hvert af de to tangenters røringspunkter med grafen for f.

b) Gør rede for, at f er en voksende funktion.

hjælpppp!!

Vedhæftet fil: billede mat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2019 af peter lind

Det stemmer ikke med det vedlagte billede

a) find hældningen a for linjen l og løs ligningen f'(x) = a

b) vis at f'(x)>0


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2019 af mathon

              \small \small \begin{array}{llllll}b)& C{\, }'(t)&=&225\cdot \cos(0.262t+2.88)\cdot 0.262&=&58.98\cdot \cos(0.262t+2.88) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2019 af mathon

                        \small \begin{array}{llllll}b)& C{\, }'(t)=0\\\\ \textup{for }&t=0.262t_o+2.88+p\cdot 23.98=0\qquad 0\leq t\leq 24\quad p\in\mathbb{Z}\\\\ &t_o=-10.99\\\\ &t=13.0\quad \textup{for }p=1 \end{array}


Skriv et svar til: hjælp!! matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.