Matematik

Potensfunktioner

06. juni 2019 af Jose5585 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan forklare hvad "egenskaberne ved potensfunktion" er? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2019 af PeterValberg

Prøv at se video nr. 1 (gerne alle) på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2019 af mathon

                          \small \small \small \small \small \small \begin{array}{llll}& f(x)=b\cdot x^a\qquad a\in \mathbb{R}\backslash\left \{ 0 \right \}\qquad b,x\in \mathbb{R}_+\\\\ \textup{for }a<0&\textup{er f(x) aftagende}\\\\ \textup{for }a>0&\textup{er f(x) voksende}\\\\&\frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}=a\cdot \frac{f(x)}{x} \end{array}


Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.