Matematik

Renteregning

06. juni 2019 af johanwlarsen13377 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke finde ud af hvordan man finder frem til svaret i opgaven 3. Nogen der eventuelt kunne give en forklaring på hvordan man finder ud af det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Har du fået løst din opgave ?


Svar #2
06. juni 2019 af johanwlarsen13377 (Slettet)

Nej


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2019 af ringstedLC

Kn bruges kun ved engangsydelse (startkapital). A0/n bruges ved ydelser pr. termin.


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. juni 2019 af mathon

                                        \small \small \begin{array}{llll} y\cdot \frac{(1+r)^n-1}{r}&=&A_n\\\\ (1+r)^n&=&\frac{A_n\cdot r+y}{y}\\\\ \log(1+r)\cdot n&=&\log\left (\frac{A_n\cdot r+y}{y} \right )\\\\ n&=&\frac{\log\left (\frac{A_n\cdot r+y}{y} \right )}{\log(1+r)} \end{array}


Svar #5
07. juni 2019 af johanwlarsen13377 (Slettet)

Men hvordan skal man så regne det? Det er vel ikke muligt, man skal vel bare redegører for det. For vi får ingen tal eller noget at vide som vi kan indsætte i formlen


Skriv et svar til: Renteregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.