Matematik

PRODUKTREGLEN

08. juni 2019 af Josefine0987654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Udled differentialkvotienten for f(x)=x^4 via produktreglen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2019 af mathon

        \small \begin{array}{llll} f(x)=x^2\cdot x^2\\\\ f{\, }'(x)=2x\cdot x^2+x^2\cdot 2x=2x^3+2x^3=4x^3 \end{array}


Svar #2
08. juni 2019 af Josefine0987654321 (Slettet)

Tusind tak (:


Skriv et svar til: PRODUKTREGLEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.