Matematik

Diferentialkvotient

10. juni 2019 af Jose5585 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med "Udled ved hjælp af tretrinsreglen en differentialkvotient for en simpel funktion."

- Hvordan kan jeg bruge tretrinsreglen


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2019 af mathon

på f.eks 
                     \small f(x)= x^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2019 af AskTheAfghan

Se på linket. Efter at have søgt det, kan du surfe rundt og finde en sammenhæng.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2019 af mathon

                                  \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{1. trin}\\ &f(x_o+h)-f(x_o)\\\\ \textbf{2. trin}\\ &\frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h}\\\\ \textbf{3. trin}\\ &f{\, }'(x_o)=\underset{h\rightarrow 0}{\lim}\, \, \frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h} \end{array}


Skriv et svar til: Diferentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.