Matematik

LIGNING

13. juni 2019 af carolinesvanee - Niveau: 10. klasse

Nogle der kan hjælpe mig med beregniner og forklaring løse denne ligning for mig? skal forberede mig til matematik imorgen og der skal jeg have styr på ligninger:

x + 8 = 2 * x 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2019 af mathon

                 \small \small \begin{array}{rcll} x+8&=&2x&\textup{subtraher x p\aa \ begge sider}\\\\ 8&=&x \end{array}


Skriv et svar til: LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.