Fysik
Hvordan bruger man disse tegn?
17. juni 2019 af
Kraes4
-
Niveau: B-niveau
Hej,
Jeg har set disse tegn optråde på flere måder - jeg snakker om de her "brackets" [ ]
Er det således?
[P] = W = J/S
Eller er det
P = [W = J/S]
Jeg har set dem brugt på flere måder. hvilken er det rigtige, og hvad er pointen med dem egentlig?
Skriv et svar til: Hvordan bruger man disse tegn?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
