Kemi

Bufferligning hjælp.

18. juni 2019 af sansas - Niveau: A-niveau

Beregn vha. bufferligningen forholdet mellem acetat og eddikesyre. (markér de to korrekte svar)

pH = 4,0 og  pKa(eddikesyre) = 4,76

Bufferligning: pH = pKa + log10(A- / HA)

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2019 af kemiB2019 (Slettet)

pH-pKa=log10(A-/HA)

10^(pH-pKa)=10^(log10(A-/HA)=A-/HA


Skriv et svar til: Bufferligning hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.