Kemi

pH og koncentration

20. juni 2019 af vedikhvadjegskalhedde (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilken matematisk sammenhæng er der mellem koncentration og pH???


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2019 af mathon

         \small \begin{array}{llllll} pH=-\log\left ( \alpha \cdot c_s \right )&\textup{hvor}&\alpha \textup{ er dissociationsgraden}&\textup{og}&c_s&\textup{er den formelle syrekoncentration} \end{array}


Svar #2
20. juni 2019 af vedikhvadjegskalhedde (Slettet)

får man en logiristisk sammenhæng?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juli 2019 af mathon

                                \small \begin{array}{llllll} \left [ H_3O^+ \right ]=10^{-pH} \end{array}       


Skriv et svar til: pH og koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.