Matematik

Vektorregning

31. juli 2019 af stramt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen som kan hjælpe med den vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. juli 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. juli 2019 af mathon

          \small \begin{array}{llll} \textup{areal af parallellogrammet}&A=\begin{Vmatrix} 3 &8 \\ a_2&1 \end{Vmatrix}=\left |3\cdot 1-a_2\cdot 8 \right |=\left | 3-8a_2 \right | \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. juli 2019 af mathon

          \small \small \small \begin{array}{lllr} \textup{bestemmelse af }a_2\textup{ for A=5}\\ &\left |3-8a_2 \right |&=&5\\\\ &3-8a_2&=&\pm 5 \\\\ &a_2&=&\frac{3\mp 5}{8}\\\\ &a_2&=&\left\{\begin{array}{lll} \! \! -\frac{1}{4}\\\, \, \, 1 \end{array}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.