Matematik

Brøk med nævner a-b

08. august 2019 af KeDoS (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan nogle forklarer hvordan man kommer frem til resultatet 5 herfra?

\frac{-5a+5b}{a-b}


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. august 2019 af Mathias7878

\frac{-5a+5b}{a-b} = \frac{-5\cdot (a-b)}{a-b} = -5

- - -

 

 


Skriv et svar til: Brøk med nævner a-b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.