Matematik

Procent

13. august 2019 af fiesteffensen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Min opgave er sådan her:

Søren Zobel har sine penge stående i Stoholm Sparekasse, der giver ham 6% p.a. i rente. Sparekassen hæver renten til 6,5 % p.a. hvorved Sørens årlige renteindtægt stiger med 10,50 kr. Hvor mange penge har Søren stående i banken?

Jeg ved ikke hvordan jeg skal finde hele beløbet.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. august 2019 af mathon

                             \begin{array}{lrll} \textup{\aa rlig stigning:}&k\cdot 0.005&=&10.50\\\\ \textup{indest\aa ende:}&k&=&\frac{10.50}{0.005}= \end{array}


Svar #2
13. august 2019 af fiesteffensen (Slettet)

Tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2020 af ZandraZiegler

Øhh lidt hjælp?? kan ikke se billedet ;(


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.