Matematik

definitionsmængden

14. august 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved forskriften: f (x)= 4-2x i kvadratrod.

Udregn funktionsværdierne f (0), f (1) og f (2), og bestem definitionsmængden.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2019 af mathon

                    \small \small \begin{array}{lllll} f(x)=\sqrt{4-2x}&&Dm(f)=x\leq 2 \\\\ f\left ( \left \{ 0,1,2 \right \} \right )=\left \{ 2,\sqrt{2},0 \right \} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{detaljer:}\\ &4-2x\geq 0\\\\ &4\geq 2x\\\\ &2\geq x \end{array}


Skriv et svar til: definitionsmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.