Fysik

Omkredsen af en cirkel med radius

15. august 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
15. august 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Opgave c 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2019 af mathon

\small \textup{Du roder rundt i enhederne.}


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. august 2019 af janhaa

A=4\pi*6378^2\,\,km^2=5,112*10^8\,\,km^2


Svar #4
15. august 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Mange gange tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. august 2019 af mathon

                        \small \begin{array}{llll} \textup{kugleoverflade:}&4\cdot \pi \cdot \left (6378\; km \right )^2&=5.112\cdot 10^8\; km^2 \end{array}


Skriv et svar til: Omkredsen af en cirkel med radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.