Matematik

Betragt funktionen f(x)=3x-5. Bestem x-værdien tilhørende funktionsværdien 10

27. august 2019 af Maja7630 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjæælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2019 af peter lind

løs ligningen f(x) = 10


Skriv et svar til: Betragt funktionen f(x)=3x-5. Bestem x-værdien tilhørende funktionsværdien 10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.