Matematik

Polynomium

27. august 2019 af yaser4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan udregner jeg dette


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2019 af MatHFlærer



Gang hele venstresiden ud. Inden du får svar af andre, så prøv først at løs det.

 

Eksempelvis kan du få inspiration af denne:



(Den vil ikke vise det i kommentarfeltet, så se her: http://puu.sh/EabWb/eee850d41a.png)

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2019 af mathon

                                         \small \begin{array}{llll} 2a(4a-6b)-4(2a^2-3ab)\\\\ \left ( 2a\cdot 4a-2a\cdot 6b\right) -(4\cdot 2a^2-4\cdot 3ab )\\\\ \left ( 8a^2-12ab \right )-\left ( 8a^2-12ab \right )=0 \end{array}


Skriv et svar til: Polynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.