Matematik

hjælp mig please

29. august 2019 af kreæ (Slettet) - Niveau: 7. klasse

jeg har en pool den kan indholde 500000 l og den er 2,50 dyb 

den er tre gange så lang som den er bred 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2019 af janhaa

and what?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2019 af janhaa

L = 3x

b = x

h= 25

V = 500 m3

500 = 3x*x*25\\ x=20/3\,(m)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2019 af mathon

              \small \small \begin{array}{lllll} (2.5\; m)\cdot x\cdot (3x)=(500\; m^3)&x>0\\\\ 3x^2=200\; m^2\\\\ x=\sqrt{\frac{200}{3}}\; m\\\\ x=\frac{10\sqrt{6}}{3}\; m \\\\ \begin{array}{lll} \textup{bredde}&=&\frac{10\sqrt{6}}{3}\; m\\ \textup{l\ae ngde}&=&10\sqrt{6}\; m \end{array} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. august 2019 af janhaa

#2

L = 3x

b = x

h= 25

V = 500 m3

500 = 3x*x*25\\ x=20/3\,(m)

feil


Skriv et svar til: hjælp mig please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.