Matematik

Loeser andengradsligning forkert.Hjaelp

29. august 2019 af krimse123321 - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har forsoegt at lave denne ligning, men jeg faar et forkert facit.

Haaber I kan vejlede. Ligning og forsoeg paa loesning er vedhaeftet.

Tak :)

Vh.Dum Dreng

Vedhæftet fil: ligning 2.PNG

Svar #1
29. august 2019 af krimse123321

Jeg fik styr paa det. Det er mig, der sidder og sover.

Tak for en god side ellers.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

Bare lige så du har fået rigtigt :) 

a = 1, b = -3, c = -10

anvend diskriminant formlen d = b^2 - 4ac (i det her tilfælde (-3)^2 -4*1*(-10), 9+40 = 49, 

nulpunkterne -b+-kvdr af d og divider med 2a; så du får nulpunkterne -2 og 5, husk at -(-3) og - * - = + :) 


Svar #3
29. august 2019 af krimse123321

Tak. Mit svar var korrekt :)


Skriv et svar til: Loeser andengradsligning forkert.Hjaelp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.