Matematik

logistiskvækst i diff

30. august 2019 af Teriperry - Niveau: A-niveau

sidder med en opgave der er lidt forvirrende for ved ikke rigtig hvordan jeg skal sammensætte det med logistisk vækst:

Opgave 2

Tabellen nedenfor viser, hvordan befolkningen på Færøerne har udviklet sig i perioden 1900-1966. Det oplyses, at der er tale om logistisk vækst.

År.          Befolkningsantal

1900 --> 13.600

1910 --> 15.900

1920 --> 18.900

1930 --> 21.000

1935 --> 22.100

1945 --> 24.800

1950 --> 26.100

1955 --> 26.300

1960 --> 27.200

1966 --> 27.400

- Bestem modellen, der bedst muligt beskriver sammenhængen mellem antal år og befolkningstal på Færøerne.

 - Forudsig den maksimale befolkning på Færøerne.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2019 af mathon

Du skal foretage logistisk regression på dine tabelDATA.


Svar #2
30. august 2019 af Teriperry

#1

Du skal foretage logistisk regression på dine tabelDATA.

jamen hvordan gør jeg det i wordmat?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

Ved ikke lige med wordmat; men nspire  gør man brug af "statistik" og går ind i statistiske værktøjer, der skulle gerne være flere forskellige regressionsmodeller. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. december 2021 af mathon

                 \small N(t)=\frac{31950}{1+1.38525\cdot e^{-0.033957\cdot t}}


Skriv et svar til: logistiskvækst i diff

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.