Matematik

ligning

01. september 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

f(x) =2x-6       og        g(x)=-x+4

Løs ligningen f(x)=g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2019 af mathon

                             \small \begin{array}{rlllll} f(x)&=&g(x)\\\\ 2x-6&=&-x+4\\\\ 3x&=&4+6\\\\ 3x&=&10\\\\ x&=&\frac{10}{3} \end{array}


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.