Matematik

koordinatsystem ? f(x)

01. september 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Forstår ikke hvordan man skal løse denne opgave 

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2019 af mathon

Foretag eksponentiel regression på dine tabalDATA.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2019 af mathon

                        \small \small \small \small \small \begin{array}{lllll}\mathbf{a)}\\& f(x)=1.04818\cdot 1.31078^x \\\\ \mathbf{b)}\\ &a=1.31078\textup{ er fremskrivningsfaktoren}\\ &r=a-1 \textup{ er v\ae kstraten}\\ &31.078\%\textup{ er v\ae kstprocenten} \\\\\mathbf{c)} \\&\textup{L\o s}\\ &1.04818\cdot 1.31078^x\geq 0.59x+6.5 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2019 af mathon

Justering:
                        \small \small \begin{array}{lllll}\mathbf{c)} \\&\textup{L\o s}\\ &1.04818\cdot 1.31078^x{\color{Red} >} 0.59x+6.5 \end{array}


Skriv et svar til: koordinatsystem ? f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.