Matematik

Dm og Vm af y = sin(x)

02. september 2019 af Mads256 - Niveau: A-niveau

Jeg ved ikke hvordan man finder Definitionsmængden og værdimængden af y = sin(x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2019 af StoreNord


Svar #2
02. september 2019 af Mads256

mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2019 af MatHFlærer

Hvis f(x)=\sin(x), så er:

- Definitonsmængden Dm(f)=\mathbb{R} 

- Værdimængden er Vm(f)=[-1;1]

Hvordan tror du definitions- og værdimængden er for g(x)=\cos(x)


Skriv et svar til: Dm og Vm af y = sin(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.