Matematik

udregning

05. september 2019 af 758 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er det rigtigt 

2a*4a*2a*6b-4*2a^2*4*3ab=0 ???


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2019 af Sveppalyf (Slettet)

2a(4a - 6b) - 4(2a2 - 3ab) =

(8a2 - 12ab) - (8a2 - 12ab) =

8a2 - 12ab - 8a2 + 12ab =

0


Svar #2
05. september 2019 af 758 (Slettet)

Tusind tak


Skriv et svar til: udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.