Matematik

Grafer osv

05. september 2019 af 758 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En som er god til dette som lige kan forklare mig det, da jeg ikke helt ved hvilke formler jeg skal gøre brug af. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det lettere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2019 af ringstedLC

Der bruges ikke formler til at aflæse i et koordinatsystem.

b) Konstruer linjen y = -3 og aflæs x-værdierne af skæringspunkterne med funktionsgrafen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2019 af PeterValberg

a) f(-2) = 0

b) f(x) = -3   ⇒   x = -1  ∨  x = 1

c) T(0, -4)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Grafer osv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.