Kemi

HJÆLP!!!

07. september 2019 af Ditteniel (Slettet) - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp asap!! gik i står i flere timer nu...


Svar #1
07. september 2019 af Ditteniel (Slettet)

tror kun det er a) jeg ikke kan finde ud af...


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2019 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} a)&n(Ba(OH)_2)=\frac{5.10\; g}{SUM(\left \{ 171.34,8\cdot 18.015 \right\}) \frac{g}{mol}}\;\cdot 171.34=2.77\; mol\\\\ &\left [ Ba^{2+} \right ]=\frac{2.77\; mol}{0.250\; L}=11.08\; M\\\\ &\left [ OH^{-} \right ]=2\cdot \left ( 11.08\; M \right )=22.16\; M \end{array}


Skriv et svar til: HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.