Matematik

?

09. september 2019 af Dklukas (Slettet) - Niveau: 9. klasse

√81 + √81 =

√(7 + 18) =

√(44 - 28) =

4,08 + 4,155 =


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2019 af PeterValberg

\sqrt{81}+\sqrt{81}=9+9=....

I de to næste er løsningen det tal, der ganget med sig selv,
giver det tal, der står under kvadratrodstegnet :-)

\sqrt{7+18}=\sqrt{25}=....

\sqrt{44-28}=\sqrt{16}=....

-------------------------------------------

for eksempel er

\sqrt{9}=3

fordi

3^2=3\cdot 3=9

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2019 af StoreNord

#0

Hvilket tal giver, ganget med sig selv, 81?

hvad er 7+18?

hvad er 44-28?

hvad er 4,080+4,155?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2019 af PeterValberg

Mht. til 

4,08 + 4,155 =

se < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
09. september 2019 af Dklukas (Slettet)

8235?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. september 2019 af PeterValberg

#4 Du mangler lige et komma :-)

4,08 + 4,155 = 8,235

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.