Matematik

montoniforhold

11. september 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg føler at jeg har gjort noget forkert ! men jeg ved ikke hvorhen


Svar #1
11. september 2019 af Nanna34

#0

Hej, jeg føler at jeg har gjort noget forkert ! men jeg ved ikke hvorhen


Svar #2
11. september 2019 af Nanna34

#0

Hej, jeg føler at jeg har gjort noget forkert ! men jeg ved ikke hvorhen


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2019 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} x=\frac{-b\mp \sqrt{d}}{2a}\\\\ x=\frac{-(-4)\mp \sqrt{4}}{2\cdot 3}=\frac{4\mp \sqrt{4}}{2\cdot 3}=\frac{4\mp 2}{2\cdot 3}=\frac{2\mp 1}{3}=\left\{\begin{matrix} \frac{1}{3}\\ 1 \end{matrix}\right. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2019 af ringstedLC

\begin{align*} f'(\tfrac{1}{2}) &= 3\cdot \left (\tfrac{1}{2} \right )^2-4\cdot \left (\tfrac{1}{2} \right )+1 \\ f'(\tfrac{1}{2}) &= \tfrac{3}{4} {\color{Red} \,+\,}2+1=\tfrac{15}{4}>0 \\ f'(\tfrac{1}{2}) &= \tfrac{3}{4} {\color{DarkGreen} \,-\,}2+1=-\tfrac{1}{4}<0 \\ \text{Du sjusker ogs\aa \,her:} \\ f'(2) &= 3\cdot 2^2-4\cdot 2+1 \\ f'(2) &= 12{\color{Red} \,+\,}8+1=21>0 \\ f'(2) &= 12{\color{DarkGreen} \,-\,}8+1=5>0 \\ \end{align*}


Skriv et svar til: montoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.