Matematik

Funktionsværdi??

12. september 2019 af Josefine000 - Niveau: 9. klasse

Hej. Har prøvet at søge lidt rundt på nettet om funktionsverdi, men kan ikke helt finde ud af hvad det faktisk er nogen der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2019 af PeterValberg

funktionsværdien er den værdi, du får, når du
indsætter en værdi for x i forskriften for funktionen

givet funktionen:

f(x) = 2x + 3

vil funktionsværdien for x = 2 være:

f(2) = 2·2 + 3 = 7

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Funktionsværdi??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.