Matematik

Skal man gange minus ind eller nej?

15. september 2019 af KageSpiseren - Niveau: A-niveau

Hej SP

Så jeg sidder her og er igang med at løse den her opgave, men kom i tvivl med noget som er den her.

Vil gerne vide der til sidst af opgaven om jeg skal gange minus ind i (5-3) eller skal jeg samle dem så det bliver (2)?

På forhånd tak til jer der altid er villige til at hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. september 2019 af mathon

        \small \small \begin{array}{lllll} -3\cdot 0\cdot (3-12)+8-5+3=0+8-5+3=6 \end{array}


Svar #3
15. september 2019 af KageSpiseren

Tak har fået overblik over det nu!


Skriv et svar til: Skal man gange minus ind eller nej?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.