Matematik

800*sin26.6

15. september 2019 af soer381k - Niveau: A-niveau

har denne udregning fra udregning af side Fx i trekant med hypotenusen F

Fx = F * sin(a) = 800N sin26.6 = 358N

men hvordan giver 800*sin(26.6) =358

på lommeregner giver det 795.7


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2019 af Bibo53

Hvis de 26.6 er grader, så er svaret 358, men hvis du regner i radianer, så får du svaret 795.7.


Skriv et svar til: 800*sin26.6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.