Matematik

f(t)=150*0,9779^t

16. september 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. september 2019 af ringstedLC

a) Brug halveringskonstanten.

b) Beregn f(24)

c) 0.9779 = 1 + r = ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. september 2019 af mathon

                     \small \begin{array}{lllll} a)&T_{\frac{1}{2}}=\frac{\log\left ( \frac{1}{2} \right )}{\log(0.9779)}=31 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2019 af KneeKreeKey

For at uddybe 2#s svar til c) så hentyder han til 0.9779 svarer til et procentvist fald på 2,21% pr time, dog omskrevet som fremskrivningsfaktor:

1 - 0.9779 = 0.0221 = et fald på 2.21% 

 


Skriv et svar til: f(t)=150*0,9779^t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.