Kemi

HJÆLP!!!

21. september 2019 af Ditteniel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle der kan hjælpe med denne opgave? eller har et eksempel på hvordan man laver den? er helt lost...


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2019 af Zagoria (Slettet)

opgave a )

C  64.8 gram / 12.01 g/ mol = 5.4 mol

H  13.6 gram / 1.01 g/mol  = 13.5 mol

O  21.6 gram / 16 g/mol 1.35 mol

5.4 / 1.35 = 4

13.5 / 1.35 = 10

1.35 / 1.35 = 1

Emperisk formel bliver da C4 H10 O


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2019 af Zagoria (Slettet)

Til besvarelse af opgave b og c

Se eventuelt C4H10O - Wikipedia


Skriv et svar til: HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.