Matematik

Bestemmelse af værdi

23. september 2019 af martin1235 - Niveau: B-niveau

Opgave a er løst.

Nogle der kan hjælpe med opgave b?

Bestemmelse af værdi (r)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2019 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
23. september 2019 af mathon

        \small \small \begin{array}{lllll} b)&A{\, }'(r)=6-\frac{1}{2}(\pi +4)\cdot 2r\\\\ &A{\, }'(r)=6-(\pi +4)r\\\\ &A_{max} \textup{ kr\ae ver bl.a.}&A{\, }'(r)=6-(\pi +4)r=0\textup{ }... \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. september 2019 af Soeffi


Skriv et svar til: Bestemmelse af værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.