Kemi

Syre-base

24. september 2019 af Signekas - Niveau: B-niveau

Hej alle. Jeg. har denne opgave (vedhæftet) for, og vil gerne vide om jeg har beregnet den rigtig. Jeg har vedlagt mit forsøg på at beregne den, i kommentaren nedenunder


Svar #1
24. september 2019 af Signekas

Her er mit forsøg på at løse den


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2019 af mathon

Du mangler en halv højreparentes:

                 \small pH=\tfrac{1}{2}\cdot \left ( 4.74-\log(0.100) \right )=2.87


Svar #4
24. september 2019 af Signekas

Arh, tusind tak :)

Skriv et svar til: Syre-base

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.