Kemi

Koncentration

24. september 2019 af Huda91 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Angiv størrelsen af chloridionkoncentrationen I:

1) 0,10 M natriumchloridopløsning

2) 0,15 M bariumchloridopløsning

3) 0,05 M aluminumchloridopløsning


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} 1)&\left [ Cl^- \right ]=c(NaCl)=0.10\; M\\\\ 2)&\left [ Cl^- \right ]=2\cdot c(BaCl_2) =2\cdot \left ( 0.15\; M \right )=0.30\; M\\\\ 3)&\left [ Cl^- \right ]=3\cdot c(AlCl_3) =3\cdot \left ( 0.05\; M \right )=0.15\; M \end{array}


Skriv et svar til: Koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.