Kemi

Forklering

24. september 2019 af Huda91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ved analyse af en kemisk forbindelse A, der består af kobber og oxygen, fandt man i en prøve på 2,24 g et indhold af oxygen på 0,25 g og af kobber på 2,00 g. Skriv formlen for A.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2019 af janhaa

n(O) = 0,25/16 = 0,0156 mol

n(Cu) = 2/63,55 = 0,0315 mol

Cu : O = 2 : 1

Cu2O


Skriv et svar til: Forklering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.