Matematik

gradienten

24. september 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

Kan I tjekke om fremgansmåde er rigtigt. 

tak


Svar #1
24. september 2019 af Nanna34

#0

Kan I tjekke om fremgansmåde er rigtigt. 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2019 af mathon

               \small \frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} y}=\frac{1}{26-x^2-y^2}\cdot (-2y)=\frac{2y}{x^2+y^2-26}


Svar #4
24. september 2019 af Nanna34

#3

               \small \frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} y}=\frac{1}{26-x^2-y^2}\cdot (-2y)=\frac{2y}{x^2+y^2-26}

men hvorfor ik -2y/....?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2019 af AMelev

#4 Brøken er forlænget med -1.


Skriv et svar til: gradienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.