Matematik

lineær funktion

25. september 2019 af asger521 (Slettet) - Niveau: C-niveau

har brug for hjælp til en opgave. spørgsmålet lyder således.

en lineær funktion f har forskriften  f(x) = 3x + 33

a) tegn grafen for f og bestem kordinatsættet til grafens skæringspunkter med de to kordinatakser

håber i kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{sk\ae ring mellem }\\ \textup{linjerne:}&y=3x+33 \textup{ og }y=0&\textup{(x-aksen)}\\\\ &y=3x+33 \textup{ og }x=0&\textup{(y-aksen)} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2019 af PeterValberg

Du kan snildt tegne grafen i GeoGebra og bestemme skæringspunkterne

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.