Matematik

en funktion f er givet ved

25. september 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Hvordan beregner jeg dette??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2019 af Moderatoren

Beskriv hvad du præcist har problemer med. Prøv at søge på "Bestem f'(x)" herinde:

https://www.studieportalen.dk/Search/?q=Bestem+f%27%28x%29


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2019 af PeterValberg

a) Benyt regnereglen her på alle led:

\left(ax^n \right )'=n\cdot a\cdot x^{n-1}

bemærk at for en konstant k gælder:

k'=0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2019 af PeterValberg

b) løs ligningen (i a)

3\cdot {\color{Red} a}\cdot1^2+10\cdot 1+2=-3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: en funktion f er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.