Kemi

POS triglycerol

27. september 2019 af natascha0705 (Slettet) - Niveau: B-niveau

triglyceridet med fedtsyrerkæderne C16:0, C18:1 og C18:0 forenkles til formlen POS.

P = palmitinsyreenhed

O = Oliesyreenhed

S = stearinsyreenhed

1) hvad er triglyceridets molekyleform?

2) via, at triglyceridets molare masse er 861,39 g/mol

3) vis, at den teoretiske værdi for l_t af POS er 29

HÅBER I KAN HJÆLPE MIG

Vedhæftet fil: et fedtsstof iodtal.pdf

Skriv et svar til: POS triglycerol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.