Matematik

Levealder

29. september 2019 af NW12 - Niveau: B-niveau

Halløj! Jeg ville bare hører om jeg har lavet denne her opgave rigitgt?:). Tak på forhånd. 


Svar #1
29. september 2019 af NW12

Her er selve opgave beskrivelsen


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2019 af ringstedLC

#0: I a) ville jeg skrive:

\begin{align*} f(x) &= ax+b \\ a &= \tfrac{70-46}{1975-1900}=0.32\Downarrow \\ f(x) &= 0.32x+b \\ f(0) &= 0.32\cdot 0+b\Downarrow \\ f(0) &= b=46\Downarrow \\ f(x) &= 0.32x+46 \end{align*}

så du arbejder dig nedad til forskriften, i stedet for at starte med den.

b) OK.

For øvrigt tankevækkende, at den formentlig globale børnedødelighed har været så høj i det forrige århundrede.


Svar #4
30. september 2019 af NW12

Tak!

Skriv et svar til: Levealder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.