Kemi

Massedefekt og mængdeberegning

29. september 2019 af frederikke453 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe mig med følgende to multiplechoice vedhæftet herunder??


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2019 af mathon

                         \small \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{Sp\o rgsm\aa l 15} \\&\underset{44.097\; g}{C_3H_8}\; +\; \underset{159.99\; g}{5\, O_2}\; \longrightarrow \; \underset{72.06\; g}{4\, H_2O}\; +\; \underset{132.027\; g}{3\, CO_2} \end{array}

                         \small \begin{array}{|c|c|c|c|c|} &C_3H_8&O_2&H_2O&CO_2\\ \hline masse/g&25&\frac{25}{44.097}\cdot 159.99&\frac{25}{44.097}\cdot 72.06&\frac{25}{44.097}\cdot 132.027 \end{array}


Svar #3
30. september 2019 af frederikke453 (Slettet)

Fandt ud af 15 igår men ellers tak for det :)


Svar #4
30. september 2019 af frederikke453 (Slettet)

Du kan vel ikke finde ud af 14? eller denne i den vedhæftede fil?


Skriv et svar til: Massedefekt og mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.