Matematik

indekstal

01. oktober 2019 af carolinesvanee - Niveau: C-niveau

Hey har vedhæftet min blækregning, vil gerne hvae hjælp til opgave 2 hvilken formel jeg skal bruge? har beregnet opgaven,men skal skrive den formel jeg bruger.

Jeg vil også gerne have hjælp til opgave 3, jeg ved ikke hvordan man beregner den

Vedhæftet fil: Blæk 4 (1).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2019 af mathon

                            \small \small \begin{array}{l|c|c|c|c|} \textup{opgave 3:}&\textup{\AA r}&1995&2000&2005\\ \hline &\textup{Indekstal}&68.6&100&175.2\\ \hline &\textup{motorcykler}&2263&\frac{2263}{68.6}\cdot 100&\frac{2263}{68.6}\cdot175.2 \end{array}


Svar #2
01. oktober 2019 af carolinesvanee

Taak, kan jeg ik nøjen med direkte at sige:

2263/68,6 * 175,2? og så får jeg det endelige resultat der eller?


Svar #3
01. oktober 2019 af carolinesvanee

nøjes*


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2019 af mathon

        Jo.


Svar #5
01. oktober 2019 af carolinesvanee

Hvis det er kan du så lige gå ind på mit dokument, og se om du kan hjælpe mig med opgave 4?


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2019 af Zagoria (Slettet)

Til # 0

Opgave 1 b. Du har beregnet r til 3 % . Jeg synes du skal ændre det til 3.1 % fordi

16593.71 · 1.034 = 18676.6 kr , men

16593.71 · 1.0314 = 18749 kr

4√ ( 18749/ 16593.71) = 1.03099 = 1.031


Svar #7
01. oktober 2019 af carolinesvanee

oki tak gør jeg så


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. oktober 2019 af Zagoria (Slettet)

Til # 5

prøv om du kan få k til at blive 0.005582


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. oktober 2019 af Zagoria (Slettet)

Til # 5

opgave 4a

m = k·d2·h

k = m / ( d2 · h)

k = 7 / (23.352 · 2.3)

k = 0.005582


Svar #10
01. oktober 2019 af carolinesvanee

mange taak


Svar #11
01. oktober 2019 af carolinesvanee

det kan jeg godt mange tak, du kan ikke forklarer undervejs hvad du gør veL? sådan så jeg får en forståelse af opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #12
01. oktober 2019 af Zagoria (Slettet)

#11

det kan jeg godt mange tak, du kan ikke forklarer undervejs hvad du gør veL? sådan så jeg får en forståelse af opgaven


                Er det opgave 4a , du tænker på ?


Svar #13
01. oktober 2019 af carolinesvanee

jeps det er det


Brugbart svar (0)

Svar #14
01. oktober 2019 af Zagoria (Slettet)

m = k ·d2 · h , det er samme som

k · d2 · h = m ( divider med ( d2 · h ) på begge sider af lighedstegnet )

( k· d2 ·h ) / ( d2 · h) = m / ( d2·h)

k = m / (d2 · h )   så indsætter du m = 7 , d2 = 23.352 og h = 2.30

k = 7 / (23.352 · 2.30)

k = 0.005582

Kontol af resultat

7 = 0.005582 · 23.352 · 2.30

7 = 7


Skriv et svar til: indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.