Kemi

ligevægt

01. oktober 2019 af Ibo001 - Niveau: B-niveau

Hej derude. Jeg sidder men en lille lektie til næste uge er er meget forviret iforhold til hvad jeg skal gøre.

Der er nogle der kan hjælpe med opgave og evt. skære det ud i pap?

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: ligevægt kemi.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2019 af mathon

Der mangler nogle koncentrationsoplysninger.


Svar #2
02. oktober 2019 af Ibo001

Der er hele opgaven. Der står ikke andet...


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. oktober 2019 af mathon

                               \small \begin{array}{lllll} a)&Y=\frac{\left [ NO_2 \right ]^2\cdot \left [ O_2 \right ]}{ \left [ NO_2 \right ]^2}\\\\\\\\ b)&Y=\frac{\left [ SO_3 \right ]^2}{ \left [ SO_2 \right ]^2\cdot \left [ O_2 \right ]}\\\\\\\\ c)&Y=\frac{\left [ CO \right ]\cdot \left [ NO_2 \right ]}{ \left [ CO_2 \right ]\cdot \left [ NO \right ]} \end{array}


Svar #4
03. oktober 2019 af Ibo001

Tak for det. er ligevægten så skudt mod højre eller ventre?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2019 af mathon

Det kan ikke afgøres uden begyndelseskoncentrationsoplysninger.


Skriv et svar til: ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.