Matematik

Hjælp til matematikopgave

01. oktober 2019 af scientist - Niveau: A-niveau

Hvordan løser man disse opgaver?

Vedhæftet fil: Opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2019 af Mathias7878

a) Aflæs funktionsværdien for F når x = 4 og x = 7

b)

 \int_4^7f(x)dx = F(7)-F(4)

dvs du kan bare bruge de funde funktionsværdier i a) og trække dem fra hinanden for at løse b).

c) Tilsvarende men brug F(10)-F(4) i stedet.

d) Tilsvarende men brug F(12)-F(1) i stedet.

e) Tilsvarende men brug F(15)-F(8) hvor F(8) er blevet opgivet.

- - -

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til matematikopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.